top of page

Het vinden van de juiste kandidaat is soms lastig.
Wij zijn er om te helpen.

Of het nu via werven & selecteren, detacheren, op interim basis, of via onze headhunting/executive search service is, wij zorgen ervoor dat u de juiste mensen aantrekt voor uw organisatie. 

Wij geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Onze diensten omvatten een grondige evaluatie van de kandidaten, referentie- en achtergrondchecks en ondersteuning bij het aanbieden en onderhandelen van de voorwaarden van de baan.

 

Onze doelstelling is om onze klanten te helpen bij het vinden van de beste kandidaten die niet alleen geschikt zijn voor de functie, maar ook een goede cultuur- en waardematch vormen.

Werven & Selecteren

Als bedrijf VINT staan we bekend om onze expertise in het werven en selecteren van gekwalificeerde kandidaten. Onze dienst garandeert een grondige en efficiënte benadering van het rekruteringsproces. Ons team van recruiters werkt samen met u om een uitgebreid begrip te krijgen van uw organisatie, cultuur en de specifieke eisen van de functie die u wilt vervullen.

Detacheren

Wij zijn experts in het vinden van de juiste persoon voor de juiste baan. Onze doelstelling is om bedrijven te helpen bij het oplossen van personele uitdagingen door hen te voorzien van getalenteerde en ervaren professionals.

 

Onze detacheringsdiensten zijn flexibel en op maat gemaakt. Wij werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen welke specifieke vaardigheden en ervaringen ze zoeken en selecteren vervolgens de meest geschikte kandidaten.

Interim plaatsing

Bij VINT bieden wij een efficiënte interim-oplossing aan voor organisaties die tijdelijk versterking nodig hebben op hun leidinggevende posities. Onze gekwalificeerde interim managers staan klaar om snel in te springen en een vloeiende overdracht van verantwoordelijkheden te waarborgen.

Headhunting &
Executive search

Wij bieden een hoogwaardige headhunting/executive search dienst aan voor organisaties die op zoek zijn naar de beste kandidaten voor hun leidinggevende posities. Onze ervaren consultants werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en vereisten te begrijpen en gebruiken dan onze uitgebreide netwerken en zoekmethoden om de meest geschikte kandidaten te identificeren en te benaderen.

Cursussen

Bij VINT bieden wij cursussen aan om organisaties te ondersteunen bij het erkennen en waarderen, het bevorderen van inclusie en diversiteit en het begeleiden van interims. Onze ervaren trainers hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van deze onderwerpen en bieden praktische en interactieve sessies die gericht zijn op het vergroten van bewustzijn en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag.

 

Samen gaan wij vrijblijvend op zoek naar de juiste aanpak voor uw organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Onze diensten

bottom of page