top of page
White Minimalist Elegant Handwritten LinkedIn Banner (2).png

Met je nieuwe scooter
naar je nieuwe baan!

Op zoek naar een uitdagende baan als elektromonteur, werkvoorbereider, engineer of bouwkundige? Zoek niet verder! VINT is op zoek naar jou! Als detachering- en recruitmentbureau zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van talentvolle professionals in de juiste functies.

 

Als jij bij ons komt werken, krijg je de kans om te werken bij de beste bedrijven in jouw vakgebied. Maar dat is nog niet alles! Als jij succesvol geplaatst wordt door VINT, krijg je van ons een scooter cadeau!* Zo kun je snel en gemakkelijk naar je werk en je nieuwe collega's ontmoeten.

Schrijf je via onderstaand formulier in

en wij nemen snel contact met je op voor een afspraak!

*Voorwaarde scooter actie:

Gebruik van de scooter alleen bij een succesvolle plaatsing op basis van detachering voor minimaal één jaar. Bij verlenging contract of overname bij opdrachtgever bestaat de mogelijkheid om na afloop van het jaar de scooter kosteloos over te nemen. Gedurende de initiële plaatsingsperiode van één jaar zal de scooter op naam van VINT B.V. blijven staan. Deze actie is exclusief brandstof en inclusief verzekering. Voor deze actie teken je een leaseovereenkomst voor de duur van één jaar. Alleen aanmelden is niet voldoende om hiervoor in aanmerking te komen. 

Image by Sincerely Media

Aanmeldformulier

Bestand uploaden

Bedankt voor je inschrijving, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page