top of page

Voor werkzoekende

Naast dat wij diverse rollen open hebben staan op onze vacature pagina, zoeken wij ook vanuit de kandidaat naar een juiste match bij een bedrijf of organisatie. Bij VINT geloven we namelijk dat succesvolle werving en selectie gaat over het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie en het creëren van langdurige relaties tussen kandidaten en werkgevers. 

Ons doel is om jouw zoektocht naar de ideale functie zo soepel mogelijk te laten verlopen en om je te ondersteunen bij elke stap op de weg. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en je wilt werken met een toegewijd team van recruiters, dan ben je bij VINT aan het juiste adres. 

De eerste stap naar jouw droombaan begint hier

Op de koffie

Als kandidaat bij VINT sta je centraal in ons proces. Tijdens een kop koffie nemen we de tijd om jouw wensen, behoeften en vaardigheden te begrijpen en gaan vervolgens op zoek naar de functie die perfect bij jou past.

Zoeken naar een match

Onze toegewijde recruiters hebben ervaring in verschillende branches en sectoren en beschikken over een groot netwerk van werkgevers. We zijn in staat om jouw vaardigheden en ervaringen te matchen met de juiste functie en organisatie.

Voorbereiden en voorstellen

Bij VINT streven we naar een transparant en persoonlijk wervingsproces. We communiceren openlijk en eerlijk met onze kandidaten en we begeleiden je door het gehele proces, van de eerste kennismaking tot aan het tekenen van het contract.

Neem vandaag contact op en dan gaan we samen op zoek naar jouw droombaan 

bottom of page